Met je gezin op vakantie

Voor een onbezorgde vakantie met de kids, kan je in Drenthe uit vele opties kiezen. Hieronder 4 hele verschillende soorten top vakanties waar je zowel in als om je accommodatie voor kind en ouder veel ontspanning en plezier kan beleven.

star
star
star
star
star
star

Waar de kinderen lekker gaan zwemmen, en pa en ma heerlijk kunnen ontspannen in de wellness. Of waar je gezamenlijk dieren kunt gaan verzorgen en de boerin helpen om voor ieder pizza's te gaan bakken. Hebben jullie als eens een glamping geprobeerd? Vaste bedden, een gezellig kacheltje voor s' avonds en heerlijk in de natuur. Willen jullie misschien een een rustig plekje aan de rand van een natuurgebied? Of kies je toch liever een huisje met een bootje om mee te varen!?

Vakantiepark Hof van Saksen

Veel te doen

In het Hof van Saksen kan je met je hele familie terecht. Het park is ruim opgezet en is volledig nieuw. Je kan op het park vele dingen doen; sport, spel en ontspanning op elk niveau. Van fitnessruimte tot Spa & Wellness.

Vakantiepark Hof van Saksen Wildwaterbaan

Zwemparadijs

Het park ligt er erg netjes bij, en heerlijk rustig zonder al te veel auto’s die je parkeert op de vele parkeerplaatsen aan de rand van het park. 2 grote gebouwen hebben alle indoor faciliteiten zoals een zwemparadijs met 4 glijbanen en een wildwaterbaan. Er is een praktisch winkeltje, een speelparadijs en Bounz® arena voor de kids.

Bekijk alle informatie en de video over alle glijbanen en de wildwaterbaan hier:  Glijbanen Hof van Saksen

Heerlijk eten

Culinair kan je terecht in het grand café met prachtig uitzicht over het grote recreatiemeer met de klimwanden. Of ga met de hele familie eten in het vernieuwde Italiaans restaurant Gusto.

Vakantiepark Hof van Saksen Luxe huisje

Luxe 4 persoons accommodatie

Dit prachtige huisje met rieten dak, is luxe uitgerust met vuurhaard, een sauna met raam er in waar je over het park kijkt en een hot-tub in een afgeschermd stukje in de tuin.

De keuze is reuze

Tip: Er zijn maar liefst 26 andere soorten accommodaties waaruit je kan kiezen op het vakantiepark.

Natuurhuisje Wapserveen

Natuurhuisje Wasperveen op kleinschalig vakantiepark

Rust, ruimte en je eigen hottub. 

Dit is een nieuwgebouwde prachtige design accommodatie en staat midden in de natuur.

Fijn interieur

Deze duurzame 4+4 persoons natuur lodge heeft veel ruimte met fijne bedden en meubels. Er zijn 2 2-persoons slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer en op de vide zijn 2 knusse bedsteden voor 4 kinderen. Binnen in huis staat een stenen houtkachel, en word het huis met aardwarmte verwarmt en zomers verkoelt.

Relaxen

Nadat je een heerlijke wandeling hebt gemaakt in het aansluitende natuurgebied Holtingerveld, kan je even heerlijk relaxen. Begin je met de finse sauna, of ga je eer lekker in de hottub in je eigen tuintje? Je hebt vanuit deze hottub een prachtig uitzicht over dit natuurgebied.

Vakantiepark waterstaete met eigen sloep!

Huisje aan het water met sloep.

Vlak bij de Weerribben en Ossenzijl.

Vlak over de grens van Drenthe ligt het landelijke dorpje Ossenzijl. Aan een nieuw stukje meer liggen deze luxe accomodaties op de schiereilanden direct aan het water. Je kan er met 4, 6, 8 of 12 personen verblijven.

Het natuurgebied de Weerribben met zijn vele plassen ligt vlakbij. Je kan vanuit Ossenzijl uiteraard naar het prachtige Giethoorn en zelfs richting Friesland varen.

Vakantie met je eigen bootje

De huisjes zijn vanaf 1 maart tot 31 oktober uitgerust met een eigen bootje en deze zijn bij de prijs inbegrepen. Wie word er schipper en wie de kapitein?

Booking.com

Bekijk alle deals en accomodaties naar Drenthe bij Booking.com.

Bungalow Specials

Bekijk alle Bungalow acties naar Drenthe bij Bungalow Specials.

Hotel Specials

Bekijk je voordeel opties naar Drenthe bij Hotel Specials.

Roompot Vakanties

Bekijk alle prachtige parken in Drenthe bij Roompot Vakanties.