Met je gezin op vakantie

Voor een onbezorgde vakantie met de kids, kan je in Drenthe uit vele opties kiezen. Hieronder 4 hele verschillende soorten top vakanties waar je zowel in als om je accommodatie voor kind en ouder veel ontspanning en plezier kan beleven.

star
star
star
star
star
star

Waar de kinderen lekker gaan zwemmen, en pa en ma heerlijk kunnen ontspannen in de wellness. Of waar je gezamenlijk dieren kunt gaan verzorgen en de boerin helpen om voor ieder pizza's te gaan bakken. Hebben jullie als eens een glamping geprobeerd? Vaste bedden, een gezellig kacheltje voor s' avonds en heerlijk in de natuur. Willen jullie misschien een een rustig plekje aan de rand van een natuurgebied? Of kies je toch liever de vertrouwde kwaliteit van een hotel met een goed restaurant erbij?

Vakantiepark Hof van Saksen

Veel te doen

In het Hof van Saksen kan je met je hele familie terecht. Het park is ruim opgezet en is volledig nieuw. Je kan op het park vele dingen doen; sport, spel en ontspanning op elk niveau. Van fitnessruimte tot Spa & Wellness.

Vakantiepark Hof van Saksen Wildwaterbaan

Zwemparadijs

Het park ligt er erg netjes bij, en heerlijk rustig zonder al te veel auto’s die je parkeert op de vele parkeerplaatsen aan de rand van het park. 2 grote gebouwen hebben alle indoor faciliteiten zoals een zwemparadijs met 4 glijbanen en een wildwaterbaan. Er is een praktisch winkeltje, een speelparadijs en Bounz® arena voor de kids.

Bekijk alle informatie en de video over alle glijbanen en de wildwaterbaan hier:  Glijbanen Hof van Saksen

Heerlijk eten

Culinair kan je terecht in het grand café met prachtig uitzicht over het grote recreatiemeer met de klimwanden. Of ga met de hele familie eten in het vernieuwde Italiaans restaurant Gusto.

Vakantiepark Hof van Saksen Luxe huisje

Luxe 4 persoons accommodatie

Dit prachtige huisje met rieten dak, is luxe uitgerust met vuurhaard, een sauna met raam er in waar je over het park kijkt en een hot-tub in een afgeschermd stukje in de tuin.

De keuze is reuze

Tip: Er zijn maar liefst 26 andere soorten accommodaties waaruit je kan kiezen op het vakantiepark.

Boeren glamping de Lange Weide

Het boeren leven

Heerlijk tussen de dieren op de boerderij. Er wonen op de boerderij de Lange Weide vele soorten dieren zoals: Ezels, geiten, biggen, konijntjes en poezen om te knuffelen, en 4 paarden en 4 pony’s. Een paar keer per week komen de “paardenmeisjes” en kan je met hun een ritje op paard of pony maken.

Dieren verzorgen

Je kan vragen aan boerin Marian, om mee te helpen met de verzorging van de dieren want uiteraard mag er hier “geboerd” worden. Wil je spelen met skelters, op de trampoline, of bouw je liever zandkastelen, of zandboerderijen (uiteraard met dieren) op de buitenspeelplek met een waterpomp. Gegarandeerd spetterende pret!

gezelligheid op de boerenbed glamping

Ooohh ..Pizza!

In het winkeltje kan je door de boerin eigen gemaakt brood bestellen. Zo heeft ze ook een kookkratje en een kant en klare ovenschotel, die je dan op je eigen hout gestookte kachel of BakBeque klaarmaakt. Op pizza avond wordt er gezellig gezamenlijk pizza’s gebakken. Op het terrein staat een pizza oven waar je dan je eigen belegde pizza’s bakt.

In de tent op de glamping

Boerenbed Tent

Er is keuze uit 4 verschillende soorten uitgebreid ingerichte tenten met privé toilet. Een aantal daarvan zelfs met hot tub en/of douche. Een garantie voor een heerlijke boeren glamping ervaring.

Natuurhuisje Wapserveen

Natuurhuisje Wasperveen op kleinschalig vakantiepark

Rust, ruimte en je eigen hottub. 

Dit is een nieuwgebouwde prachtige design accommodatie en staat midden in de natuur.

Fijn interieur

Deze duurzame 4+4 persoons natuur lodge heeft veel ruimte met fijne bedden en meubels. Er zijn 2 2-persoons slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer en op de vide zijn 2 knusse bedsteden voor 4 kinderen. Binnen in huis staat een stenen houtkachel, en word het huis met aardwarmte verwarmt en zomers verkoelt.

Relaxen

Nadat je een heerlijke wandeling hebt gemaakt in het aansluitende natuurgebied Holtingerveld, kan je even heerlijk relaxen. Begin je met de finse sauna, of ga je eer lekker in de hottub in je eigen tuintje? Je hebt vanuit deze hottub een prachtig uitzicht over dit natuurgebied.

Hotel van der Valk Emmen

Hotel Van der Valk Emmen

Vertrouwde kwaliteit van Van der Valk

Wil je met je familie toch liever in een hotel met alles erop en eraan, dan ligt de keuze voor de hand om de goede en vertrouwde kwaliteit van Hotel van der valk te kiezen. Die in emmen is erg mooi en zoals je kan verwachten van Van der Valk, uitgerust met mooi binnenbad en fitnessruimte.

In de buurt

Vanuit dit hotel ben je onder andere dichtbij de prachtige Wildlands dierentuin. Wildlands Emmen

Stijlvol restaurant

Er is een prachtig ruim restaurant waar je ’s ochtends veel keuze hebt uit allerlei lekkernijen. Tijdens de lunch en diner kan je à la card je eigen voorkeur uit kiezen in het mooie restaurant.

Booking.com

Bekijk alle deals en accomodaties naar Drenthe bij Booking.com.

Bungalow Specials

Bekijk alle Bungalow acties naar Drenthe bij Bungalow Specials.

Hotel Specials

Bekijk je voordeel opties naar Drenthe bij Hotel Specials.

Roompot Vakanties

Bekijk alle prachtige parken in Drenthe bij Roompot Vakanties.