Landal vakantie huisjes

In Drenthe vind je een groot aantal vakantie parken en allemaal hebben ze wel een uitgebreid pakket aan opties en activiteiten. De Landal parken liggen vrijwel altijd in de natuur en vaak ook dicht bij meertjes of vijvers. Sportieve activiteiten zijn op de parken of direct in de buurt ook volop te beleven. Ga naar je naar het zwembad of toch liever even op de tennisbaan? Gaan we fietsen huren of ga je mee wandelen?

star
star
star
star
star
star

Op een Landal vakantie park kan je eigenlijk altijd prima terecht, met je partner in een romantisch huisje met open haard. Of met je familie waar de kinderen lekker in het zwembad kunnen spelen.

Beoordeeld met 8,2

Vakantiepark Aelderholt

Huisjes aan de grote vijver op vakantiepark Aelderholt.

In dit vakantiepark omringt door het groen valt heel veel te doen en beleven. Het park is uitermate geschikt voor families. In het onbeperkt toegankelijke zwembad kan je heerlijk in het bubbel bad, terwijl de kids van de lange glijbaan glijden.

Je kan gezellig met elkaar gaan bowlen, vissen, tennissen en uiteraard fietsen of wandelen. Je jongste telgjes kunnen geitjes gaan voeren, knutselen in de Bollo Club of naar het indoor speelparadijs. Een paar jaartjes ouder en ze vinden het vast leuk om creaties te maken in het atelier of misschien (nog) een rondje in de indoor kinderrodelbaan.

Veel faciliteiten zijn vernieuwd, en ook de 2-, 4-, 6-, en 8 persoonsbungalows hebben gerenoveerde keukens, badkamers en nieuw meubilair.

Beoordeeld met 8,1

Vakantiepark Orveltermarke

Orveltermarke avonturen eilandje

Dit park van de vertrouwde Landal organisatie, heeft een erg leuk wandelpad door een prachtig aangelegd park met kronkelende waterpartijen en (avonturen) eilandjes met tokkelbanen. Het ligt op loopafstand van het idyllische museumdorp Orvelte. Er is een zwembad en een natuurbad.

Een 18 holes "Pitch en Putt" golfbaan waar je je kunsten als geoefende golfer kan laten zien. Ook als je nog nooit gegolfd hebt, kan je dat hier eens proberen om te zien of je het leuk vindt.

Er zijn 22 verschillende typen vakantie huizen: Je kan kiezen voor huizen speciaal ingericht voor kinderen met een extra speelkamer met speelgoed. En ook zijn er super de luxe huizen met bubbelbad, solarium, haard en sauna. Alle 227 huisjes zijn vrijstaand.

Beoordeeld met 8,4

Vakantiepark Hunerwold State

Vakantiepark Hunerwold-state.

Hunerwold State ligt direct tegen het nationaal park het Drents-Friese Wold. Een van de grootste natuur gebieden in Nederland, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

Er zijn 4 accommodatie types op het park, allen zijn vrijstaand en bieden veel privacy. Sommige bungalows zijn luxe uitgerust met een houtkachel en sauna.

In het zomerseizoen kan je kosteloos baantjes trekken in het eenvoudige overdekte zwembad dat op de naastgelegen camping ligt. Direct bij de ingang van het park, ligt een recreatieplas met strand. Je kan hier met een trekvlot oversteken en zandkastelen bouwen. Op naastgelegen camping worden in het zomerseizoen leuke activiteiten georganiseerd, en kan je op het sportveld, volleybalveld, midgetgolfbaan, of jeu-de-boulesbaan een balsport kiezen.